ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Kalajoki Beachfutis Finnish Open - Turnausinfo

Turnausinfo

Järjestäjä

Turnauksen järjestää AR-Tuotanto yhteistyössä Kalajoen kaupungin sekä muiden yhteistyökumppaniensa kanssa.

Ajankohta

Turnaus pelataan 16.-17.6.2023.

Kentät ja maalit

Kaikki kentät sijaitsevat Ravintola Dyynin sekä Viihdekeskus Merisärkän välittömässä läheisyydessä kävelyetäisyydellä toisistaan. Kentän koko on 25x35m ja käytössä ovat juniorimaalit, joiden koko on 2x5m.

Osanotto-oikeus

Pelaajan ei tarvitse edustaa sitä seuraa, jossa hänellä on edustusoikeus, eli ns. puulaakijoukkueet ovat sallittuja.

Pelaajalistat

Lopulliset pelaajalistat on toimitettava 02.06.2023 mennessä. Pelaajien lisääminen joukkueen kokoonpanoon tämän ajankohdan jälkeen ja etenkin turnauksen ollessa käynnissä on ehdottomasti kielletty.

Edustusoikeus

Pelaaja saa edustaa vain yhtä joukkuetta yhdessä sarjassa turnauksen aikana. Pelaaja ei voi täten edustaa kahta eri joukkuetta vaikka nämä pelaisivatkin eri sarjoissa.

Vakuutukset ja lisenssit

Jokainen turnaukseen osallistuva pelaaja on henkilökohtaisesti vastuussa omista vakuutuksistaan.

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu on sarjasta riippumatta 330 euroa/joukkue (sis. alv 10%).

Peruutusehdot

Maksamalla osallistumismaksun joukkue vahvistaa osallistumisensa kisoihin. Viimeinen peruutuspäivä on 12.05. jonka jälkeen osallistumismaksua ei palauteta. Osallistumismaksun palautuksesta peritään 40 euron käsittelymaksu.

Erotuomarit

Erotuomareina toimivat Suomen Palloliiton viralliset tuomarit.

Ensiapu

Ensiapuryhmä päivystää kentillä otteluiden ajan. Joukkueet ovat kuitenkin vastuussa omasta kylmähuollostaan.

Joukkueet

Kilpasarjoissa joukkueen suurin sallittu koko yhteen otteluun on 1+10 pelaajaa, joista kerrallaan kentällä 1+4. Harrastesarjoissa joukkueen suurin sallittu koko yhteen otteluun on 1+14 pelaajaa, joista kerrallaan kentällä 1+4. Sekasarjassa joukkueen koko yhteen otteluun on 1+19 pelaajaa, joista kerrallaan kentällä 1+4. Lisätietoja >

Peliaika

Kilpasarjoissa pelin kesto on 3 x 8 min. Harraste- ja sekasarjoissa pelin kesto on 2x12 min. Jatkopeleissä tasatilanteessa pelataan ensin 2x3min. jatkoaika, jossa sovelletaan kultainen maali- sääntöä ja tarvittaessa suoritetaan rangaistuspotkukilpailu.

Säännöt

Pelaajien tulee pelata joko avojaloin tai sukat jalassa, taklaukset ovat kiellettyjä, paitsiosääntö ei ole voimassa ja sivurajaheitto voidaan suorittaa myös potkaisemalla. Käytössä ovat lentävät vaihdot, maalivahdin tulee avata peli heitolla ja kaikissa erikoistilanteissa pallo pitää saada peliin 5 sekunnin aikana. Säännöt toimitetaan joukkueille kokonaisuudessaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Palkinnot

Miesten sekä naisten kilpasarjojen voittajat saavat mitalien lisäksi 500 euron*) suuruisen palkintosumman ja lisäksi edustusoikeuden Euro Winners Cupiin. Muiden sarjojen kolme parasta palkitaan mitalein.

*) Palkintosumma on veronalaista tuloa. Voittajajoukkueen tulee ilmoittaa joko palkinnon vastaanottavan henkilön henkilötunnus tai yrityksen tai yhteisön Y-tunnus. Joukkueen matka- ja majoituskulut voi vähentää verotuksessa.

Majoittuminen

Kalajoen Hiekkojen alueella on tarjolla runsaasti majoittusmisvaihtoehtoja aina hotellimajoituksesta ja hyvin varustelluista mökeistä telttamajoitukseen. Lisätietoa alueen majoituspalveluista löydät täältä.

Varaa joukkueelle kätevästi majoituksen yhteyteen samalle laskulle esim. ruokailut (aamiaiset, ryhmäruokailut), kylpyläliput, pääsyliput ja tarvittavat aktiviteetit keskusvaraamo@kalajoki.fi tai p. 08-4694 449.

Tiedustelut

Antti Roslander
040 8292 699
antti.roslander(at)artuotanto.com